STVOR sa prošlogodišnjom pesmom „Nothingness” na ROCK listi nominovanih

„Sve je nebitno", viknuo je Pjer Anton jednog dana. „Jer sve počinje samo da bi se završilo.

„Sve je nebitno", viknuo je Pjer Anton jednog dana. „Jer sve počinje samo da bi se završilo. U trenutku kada ste rođeni počeli ste da umirete. A to važi za sve. Povikao je drugom prilikom. „Bivstvovanje uopšte nije vredno truda." Pa je nastavio: „Sve je to jedna velika predstava koja se sastoji od pretvaranja i u kojoj treba biti najbolji upravo u tome." Iako ovo nisu reči naše grupe STVOR, slušajući singl „Nothingness” teško je ne slagati se sa Pjer Antonovim konstatacijama.

Grupa svojim novim singlom stvara kombinaciju alternative i groove metala. Moglo bi se reći da tu ovladava i malo vokalno „koraških“ konotacija. Štaviše, bend, bez obzira na žanrovsku strukturu donosi nešto sasvim novo. Muziku koja tera na razmišljanje, ali istovremeno i na „hedbengovanje“!  Ovom prilikom vam predstavljamo singl i video spot koji je zaslužno dobio svoje mesto u nominaciji Muzzik Video Award 2K21, odnosno u kategoriji za najbolji ROCK video.

Muziku i tekst potpisuje Vojislav Višić i ostali članovi grupe STVOR, dok je za vizualizaciju ovog ’’ništavila’’ zaslužan Luigi Florente.

Za ovaj video ili za nekog drugog ko je po vašem ukusu možete glasati ovde

https://mva2021.muzzik.tv/srp/rock-video/

Pogledajte koje su kategorije još otvorene jer ćemo ih sukcesivno objavljivati  tokom sledećih nedelja https://mva2021.muzzik.tv/.

 

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika