Naravno da se Ida Prester našla na našoj listi EDM (Electro Dance Music) kao i na listi za KONCEPT I ART DIREKCIJU

Pesma „Sad” sa kojom je nominovana u dve kategorije bila je prava plesna himna prošle godine

Ida Prester, zagrebačka autorka, izvođač i „ikona stila” je prošle godine izdala ovaj  singl koji ćemo definitvno pamtiti po impresivnom video spotu, u kome dominiraju vrhunski specijalni efekti i idilične pastelne boje, a koji je dostojan upravo svetskih muzičkih zvezda. 

Za svoju pesmu Ida je rekla: „Ovo je himna za sve one koji ne žele živeti u konstantnoj paranoji i mraku, za sve koji znaju koliko nam je svaki trenutak dragocen. Jer, kao što pesma kaže, Ja živim sad i samo sam sada tu!"

Spot je osmislila i režirala Idina višegodišnja saradnica Marcella Zanki, a specijalne efekte uradio je Dario Radusin. Scenografiju potpisuje Marij Janković, montažu Irena Fabri, a za izuzetne kostime zaslužna je Milica Kolarić.

Za Idin spot možete glasati ovde: https://mva2021.muzzik.tv/srp/electro-dance-video/ u kategoriji za EDM VIDEO, a u kategoriji za KONCEPT I ART DIREKCIJU možete glasati na sledećem linku: https://mva2021.muzzik.tv/srp/koncept-i-art-direkcija/ a za druge do sada objavljene kategorije i svoje favorite u njima ovde https://mva2021.muzzik.tv/

Slušajte Idu i gledajte ovaj prelepi spot:

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika