Gane Rimatore i Trst je naš su na HIP HOP VIDEO listi MVA 2K21 konkursa

Pesma „Trst je naš“ je sada objavljena u okviru novog albuma „Beatovi su pali na teme“

Na novom, dugoočekivanom  albumu Ganeta Rimatorea, „Beatovi su pali na teme” našla se i pesma „Trst je naš“ koja je ušla u 10 nominovanih u kategoriji HIP HOP VIDEO nagrade Muzzik Video Awards 2021.

Ovaj album je izdat pod etiketom Nocturno Pro i najavljen je sa tri singla i popratnim videospotovima („Prodajem maglu“, „Fiumana“, „Trst je naš“) tokom posljednjih godinu i po dana, a upravo poslednji u nizu singlova, „Trst je naš“, podignuo je prašinu u Hrvatskoj, ali i u njihovom komšiluku, Sloveniji i samom Trstu.

U ovoj pesmi  instrumental i mix odradio je Kickass iz Zagreba dok je za master bio zadužen Mislav Sirovina Sirko. Za video produkciju zaslužan je riječki Profectus Media koji je odradio odličan posao, a kadrovi su snimani po Rijeci, Grobniku i, naravno, samom Trstu.

Dobri stari 2-taktni Wartburg je u videu poslužio da se vratimo 40 godina unazad i na autentičan način dočaramo duh izleta u Trst i neizvesne vožnje preko granice a u tekstu se kaže i: „Brooklyn žvake, pašta, kožne jakne Za mlado i staro, za radnike i za đake Ne njajke, bio je to životni stil Radničke klase, u Trstu svatko imao je deal!“

Za Ganeta Rimatorea možete da glasate na linku https://mva2021.muzzik.tv/srp/hip-hop-video/  a sve ostale, do sada objavljene nominacije pogledajte ovde https://mva2021.muzzik.tv/  i nađite svoje favorite.

Evo ga Gane i njegov Trst

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika