Kad nemački jezik zvuči fantastično, onda je to Rammstein!

Najnoviji singl Rammsteina pod nazivom „Zick Zack“

Legendarni Rammstein, koji se uvek trude da iznenade svoje fanove originalnim, moćnim i na trenutak neočekivanim sadržajem, predstavili su najnoviji singl pod nazivom „Zick Zack“. Numera, koji će se naći na predstojećem osmom studijskom izdanju „Zeit“, obrađuje temu kompulzivne sklonosti pojedinca ka samoostvarenju, što uključuje i radikalnu promenu sopstvenog fizičkog izgleda uz pomoć skalpela i hirurške ruke.

Pored same pesme i veoma atraktivnog muzičkog videa, singl prati i pažljivo osmišljen dodatni sadržaj koji slušaoce odvodi u jedan potpuno novi svet. Naime, uz samo fizičko izdanje bend predstavlja i „Zick Zack Magazine“ – časopis od 32 strane koji sadrži priče, fotografije i intervjue na temu „Lepši, veći, tvrđi”, kao i kolumnu u kojoj se objavljuju pisma čitalaca pod nazivom „The Dr Flake Botox Box”. Izdanje takođe uključuje i šest postera, dodatni XXL poster i 30 Rammstein nalepnica. Zanimljivo je da će se časopis prodavati na berlinskom Alexanderplatz-u od 9. aprila.

 

 

U karijeri dugoj skoro 30 godina Rammstein su prodali više od 20 miliona albuma širom sveta i izgradili ogromnu bazu obožavalaca koje su osvojili svojom posebnošću, kao i uvek pomno osmišljenim vrhunskim koncertnim spektaklima. S obzirom na to da je najavljena stadionska turneja morala biti otkazana usled pandemije, veruje se da će predstavljanje novog studijskog izdanja vratiti bend na velike pozornice i da će ovo biti jedna veoma uspešna godina za njih. Izlazak albuma „Zeit“ očekuje se krajem ovog meseca.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika