Rammstein video „za odrasle” i nova pesma „Dicke Titten“

Fenomenalan spot, kako i priliči ovako velikoj grupi

Til Lindemann kao pomalo dezorijentisani stari farmer, Flake kao svinjar – novi video Ramštajna se u potpunosti oslanja na ruralni ambijent Hajmatfilma. I u Berlinu izgleda da su ljudi svesni činjenice da se predmet žudnje o kome se peva u pesmi  teško može bolje predstaviti nego u velikom dekolteu dirndla.

Singl „Dicke Titten“ će se naći u prodavnicama 8. jula kao maksi CD, nakon čega će uslediti izdanje na vinilu kao ograničeno izdanje 15. jula. Pored numere sa albuma, obe verzije sadrže i „La Brass Banda Version".

 

Po svemu sudeći, Ramštajn je snimio spot za "Big Tits" u tajnosti ali je  meksički fan sajt "Rammekicanos" objavio fotografiju sa seta pre tri nedelje.

 

Prema tekstu, pesma, jedan od Gaudijevih hitova na novom albumu, po svemu sudeći govori o jednom čoveku koji hitno traži novu ženu – ali ne pridaje veliki značaj inteligenciji, bogatstvu ili lepoti. Umesto toga, stihovi kažu: „Ali želeo bih da tražim jednu stvar: velike grudi“ i „Uopšte nisam zahtevan, ali velike grudi bi bile sjajne.“

Video je delo Joerna Heitmanna, a Direktor fotografije je bio Thomas Kuerzl a producenti A Katapult Production.

Uživajte, ima nešto od estetike filma Kabare Boba Fosa u celoj ovoj priči.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika