Spot dua Zaradsutra VIDIM nominovan je u kategoriji Video s poukom

Ova kategorija obiluje video radovima na ozbiljne teme, preslušajte nominovane spotove!

ZARADSUTRA je tandem prekaljenih emsijeva Sinovtza i Marčela, iz čijeg drugarstva i zajedničke vizije stiže mini album sačinjen od sedam pesama.

Zaradsutra postavlja pitanje kuda idemo, što muzički, što kao društvo.  

,,Prija mi izazov da, paralelno s radom na svom albumu, koji je koautosko delo celog benda i nema žanrovsku određenost, kroz ovaj poduhvat odam počast zvuku od kojeg sam počeo, nešto kao istovremeni pogled unapred i unazad”, kaže Marko Šelić Marčelo.  Miloš Stefanović Sinovatz dodaje: „Kontemplirati o svemu, pa i repu, u trenutku sveopšte planetarne napetosti, rimu uz rimu s Marčelom – i za mene je veliki izazov i čast. ’Vidim’ je nešto što su svačije oči mogle da vide, ali nažalost, mnogo je društvenih glaukoma i katarakti. Zaradsutra je naš vid terapije vida.”

Singl „Vidim” okupio je tim sjajnih saradnika: muziku je uradio Ilija Nešković CHZ, skrečeve Dino Muratović DJ Mrki, a aranžmane, miks i produkciju Stefan Tepšić Najstefaniji. Prema priči koju je osmislio dvojac Zaradsutra, spot je režirao Nikola Radojković, dok se za fotografije pobrinuo Vladimir Milojković.

Za spot „Vidim” Marka I Miloša možete glasati ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/video-sa-porukom/

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika