Spot dua Zaradsutra „Vidim“ nominovan je u kategoriji Video sa porukom, za najbolju MONTAŽU i Specijalne efekte

Opasan tandem!

ZARADSUTRA je tandem prekaljenih emsijeva Sinovtza i Marčela, iz čijeg drugarstva i zajedničke vizije stiže mini album sačinjen od sedam pesama.

Zaradsutra postavlja pitanje kuda idemo, što muzički, što kao društvo. 

,,Prija mi izazov da, paralelno s radom na svom albumu, koji je koautosko delo celog benda i nema žanrovsku određenost, kroz ovaj poduhvat odam počast zvuku od kojeg sam počeo, nešto kao istovremeni pogled unapred i unazad”, kaže Marko Šelić Marčelo.  Miloš Stefanović Sinovatz dodaje: „Kontemplirati o svemu, pa i repu, u trenutku sveopšte planetarne napetosti, rimu uz rimu s Marčelom – i za mene je veliki izazov i čast. ’Vidim’ je nešto što su svačije oči mogle da vide, ali nažalost, mnogo je društvenih glaukoma i katarakti. Zaradsutra je naš vid terapije vida.”

Singl „Vidim” okupio je tim sjajnih saradnika: muziku je uradio Ilija Nešković CHZ, skrečeve Dino Muratović DJ Mrki, a aranžmane, miks i produkciju Stefan Tepšić Najstefaniji. Prema priči koju je osmislio dvojac Zaradsutra, spot je režirao Nikola Radojković, dok se za fotografije pobrinuo Vladimir Milojković.

Za ovaj video ili za nekog drugog ko je po vašem ukusu možete glasati ovde

https://mva2021.muzzik.tv/srp/montaza-specijalni-efekti-i-postprodukcija/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/video-sa-porukom/

Pogledajte koje su kategorije još otvorene https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika