Doktorov "Last save" u trci za najbolji animirani video!

Loadovali smo jako kul pesmu zanimljivog animiranog spota!

Slušajući ovu pesmu zanimljivog teksta, može da nam se učini kako čujemo veliki broj nekih mnogima nepoznatih termina. Ipak, kada tom tekstu dodamo primamljivu melodiju, svaki load, save i lame postaće potpuno jasni. 

Ova pesma delo je umetnika iz Rijeke koji je poznat po svom umetničkom imenu Doktor. Singl Last Save prošle godine je predstavljao petu po redu pesmu sa debi albuma ovog umetnika. 

Doktor je kako autor teksta za pesmu, tako i kreator muzike i same produkcije. Spot za ovu pesmu našao se, sasvim opravdano, u trci za najbolji animirani video za MVA 2021. Animacije u ovom video singlu zaista treba pohvaliti i naglasiti kako je spot zapravo kombinacija digitalne animacije i retro gaming elemenata. 

O svojoj pesmi riječki kantautor i producent je rekao: "Pjesma je nastala kao svojevrsni produkt glazbe koju slušam u posljednje vrijeme, a posebice se ističe doza funka, glitchcorea, ali i hyperpopa koji je i u globalnim razmjerima počeo preuzimati ogromnu ulogu na svjetskim top listama.Hyperpop je nešto potpuno novo za našu glazbenu scenu, ali već sada postoji velik broj artista koji rade neku svoju izvedenicu ovog glazbenog smjera, pa stvarno s ponosom mogu ustvrditi kako alternativni pop konačno dolazi u Hrvatsku na velika vrata".

Za "Last save" možete da glasate ovde, dok na ovom linku možete pronaći nominovane u svim do sada objavljenim kategorijama.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika