"Vječni sjaj" je važna saradnja koja je nominovana u kategoriji VIDEO SA PORUKOM

Neka vječno sja dobro u ljudima!

Čini se da bismo slušajući ovu pesmu mogli da se zapitamo koliko je važno da je čovek čoveku čovek. Iako malo filozofski, uz melodije pesme "Vječni sjaj" sve ove poruke dobiju novi aspekt, razigraniji, a ipak jednako važan. 

Ova numera je upravo zbog svojih stihova i njihovih značenja nominovana u kategoriji VIDEO SA PORUKOM. Prošle godine, pesma je objavljena kao deo albuma "Drugom prilikom".

Singl je nastao u saradnji Miloševa koji potpisuje muziku, i TBF-a, čiji je tekst napisao Saša Antić. 

‘’Matej mi je prije ljeta poslao muziku, ja sam već imao gotovo dovršen tekst, složio sam ga u aranžman koji mi je on poslao i sve je odmah leglo za jednu veče, čak i sample iz intervjua Bob Marleya koji otvara pjesmu. Mjesec dana kasnije smo se Luka, Mladen i ja zaletili do Zadra u studio Jere Šešelje i u jedno popodne snimili svoje vokale. Tu smo tek upoznali Mateja i ekipu, i sve zajedno je prošlo glatko i elegantno uz odličnu atmosferu i zafrkanciju, zaista jedno sjajno muzičko druženje, baš u duhu pjesme. Snimanje spota je takođe bilo opušteno, i sve u svemu veoma sam ponosan na ovu pjesmu, hvala Mateju na sjajnoj muzici, i veliki pozdrav i ljubav čitavoj ekipi koja je učestvovala u realizaciji pjesme i video spota’’, poručio je Saša o nastanku pesme.

Za ovu numeru sa važnom porukom možete glasati ovde, dok druge nominovane možete pogledati putem ovog linka. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika