Poslušajte pesmu "Bambina mia" i otkrijte gde možete da glasate za nju!

Ova pesma bez sumnje će vas naterati da zaigrate i podsetite se letnjih dana! Još jedan podsetnik za vas: "Bambina mia" nominovana je u kategoriji POP video, a njene akterke nominovane su u kategoriji GLAVNA ULOGA

"Da bi saznali što je to glavni lik predložio svojoj devojci morate pogledati spot za novi singl vokalnog sastava CAMBI. koji izvode u duetu s legendama hip hop-a, splitskim TBF-om", stajalo je prošle godine uz video spot objavljene pesme "Bambina mia". 

Žensku stranu duhovite priče koja stoji iza ove pesme donele su ST KOKE – pseudonim iza kojeg se kriju glumice Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić. Njih dve nominovane su u kategoriji GLAVNA ULOGA. 

Kada je izašla, ovu pesmu su definisali kao “pop – hip hop operetu”.  danas je predstavila i svoj video singl koji će se verujemo upisati u najbolje video priče hrvatske estrade u poslednje vreme, a sve pod rediteljskom palicom Milana Latkovića.

Takođe, u ovom spotu se pojavljuje i  Anamarija Asanović u jednoj od glavnih uloga zaslužna za šarene i autentične kostime protagonista koje je složila u saradnji s Textile House Hrvatska i Vintage Shop Ljubljana.

Slušajući ovu pesmu, sasvim sigurno ćete poželeti da glasate za nju! To možete učiniti putem ovog linka, a za sve ostale nominovane možete glasati ovde.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika