Prolazna stvar nije zaobišla nominaciju u dve kategorije

Biti mlad, uživati i smejati se uz ovu pesmu nikada nije zvučalo i bilo bolje!

Slušajući ove stihove kao da putujemo u neki estetični film čije kadrove želimo neprestano ga gledamo, a posmatrajući scene iz spota koje su snimane iznad Splita i Zadra, kao da razumemo svaku notu pesme...raj...

Na takmičenju MVA 2021 (Muzzik Video Awards 2021) numera "Prolazna stvar" grupe kids from the sky nominovana je u kategoriji VIDEO NOVOG IZVOĐAČA, kao i u kategoriji KAMERA i za nju možete glasati ovde.

"Ovo nam je definitivno najbolje iskustvo snimanja spota do sada. Glava kroz prozor, vjetar kroz kosu, noć i osjećaj slobode; ide li bolje od toga?", pita Teo Golub, pevač i autor pesme, uz kojeg u spotu nastupa i perkusionista Robin Petić, dok je treći član ovog sastava DJ Veki – Vedran Vlahović.

Kako je naslov ove numere "Prolazna stvar", oni koji je slušali mogli bi da očekuju način na koji ovi momci vide ideju toga da je sve na svetu prolazno. Baš zbog toga oni objašnjavaju: "Čini se da ljudi konstantno žive u nekom strahu, no dok shvate da smo vrlo kratko na ovom planetu, strah od novih iskustva nestaje i spremni su na više novih avantura. Konačno, sama pjesma i je poticaj ljudima da se oslobode i iskuse ovaj život".

Dok slušate ovu numeru, možete pogledati druge nominovane u ostalim kategorijama za koje takođe možete glasati!

 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika