Želja Nine Badrić nominovana u kategoriji POP VIDEO!

Sa ovom pesmom pleše se sve do svemira!

Vedrina, osmeh, pozitivni stihovi...Sve su to odrednice koje mogu opisati pesmu "Ja još uvijek imam istu želju" poznate hrvatske pevačice Nine Badrić koja je nominovana u kategoriji POP VIDEO na MVA2k21.

Prošlog leta, Nina je, zajedno u saradnji sa kolegom Predragom Martinjakom napisala tekst i muziku za ovu pesmu. Sudeći po reakcijama publike, pesma je prihvaćena ne samo kao letnji hit, već i kao himna lepih dana, želja trenutaka. Sve to propraćeno je koloritnim video spotom koji je režirao Dario Radusin, a u kome se Badrićeva trudi da izmami osmehe svih nas.

U želji da se probudi pozitiva, neki lepši i perspektivniji pogled na svet, Badrićeva je prokomentarisala: ”Pjesmu sam napisala neposredno prije ovog ludog perioda u kome smo se svi našli i nekako snašli, no kako je korona zaustavila sve, a najviše nas muzičare tako sam je stavila na čekanje za neka bolja i srećnija vremena. Mislim da je sada pravo vrijeme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku. Nadam se da će pronaći i svoj put do publike”.

Za ovu pesmu možete glasati ovde, a dok vas zabavljaju Ninine melodije, pogledajte ostale nominovane u drugim kategorijama

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika