Romantično "Zauvijek" pocket palme u trci za najbolji POP video

Romantični stihovi koje ćete možda želeti da znate napamet i cititate kada govorite o onima koje volite...

Grupa pocket palma poznata je po žanrovskoj odrednici synth-pop. Njeni članovi, Anja i Luka, prošle godine predstavili su regionu numeru "Zauvijek" koja govori o prekidu odnosa dvoje jako bliskih ljudi. 

Romantično i realno, pesma i njeni stihovi propraćeni su inspirativnim kadrovima ovog video spota koji je režirao dugogodišnji prijatelj ovog muzičkog dvojca, Benjamin Strike. 

Kao što je slučaj s većinom naših pesama, ‘Zauvijek’ je jedna jako nežna i nostalgična pesma koja govori o završetku jednog odnosa, ali na lep i pozitivan način. U nama izaziva mali tračak nade umesto teskobe koja se uobičajeno veže za takve situacije, a prekid smo zapravo uporedili sa motivom kiše koja dolazi i prolazi kao letnji pljusak, a i sama pesma ima poprilično letni zvuk. Spot je ponovo radio naš Benjamin Strike i ovaj put smo se poprilično namučili sa snimanjem koje se rastegnulo na nekoliko meseci zbog vremenskih uslova. U ovoj celoj priči pridružili su nam se Roko i Corina – predivan par koji nam je pomogao pretočiti našu priču u nostalgičan filmski spot", prokomentarisali su Anja i Luka nakon izlaska pesme. 

Ako su vas dotakli ovi stihovi i melodija, za njih možete glasati ovde, dok druge nominovane u ostalim kategorijama možete pronaći na ovom linku

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika