Crna Gora radi!

Dvostruko nominovani Rambo Amadeus kaže - nema se vremena za slavlje

Na našoj turneji po rock’n’roll enklavama ovog lepog regiona, imali smo nameru da posetimo i Crnu Goru, tačnije Herceg Novi, odakle je poteklo mnogo talentovanih muzičara a među njima zvijezda najsjajnija, Svijetski Kilo Tzar, Rambo Amadeus lično.

Međutim, kad smo se najavili ovom mnogoslojnom umetniku,  on nas je iznenadio svojom reakcijom:

„Kakvo slavlje, kakve priče?! Crna Gora radi, nema se kad razgovarati, brod se neće sam dovesti u plovno stanje a sezona upravo počinje! Srećno i meni i vama s nominacijama i nagradama ali ovo je najpreče!”.

E, tako je i Kusturica postavljao parket "nezainteresovan" za Kan, pa posle dobio "Zlatnu Palmu". 

Možda, se Rambo zainteresuje ako mu izglasate nagradu MVA 2K21 - Fender gitaru (to bi mu bila druga)! Na vama je odluka.

Inače, uz dvostruko nominovanog  Ramba Amadeusa (kategorije za Animiran video i Video s porukom) tu su još i Who see i CZIP (takođe Animirani video i Video s porukom), Sijenke (Video novog izvođača) i  Rotko Stjuart ( Video novog izvođača i najvažnija nominacija: Najbolji video!). 

A vi telefone ili miševe u ruke pa pravac glasanje! Sve su kategorije objavljene, pogledajte https://mva2021.muzzik.tv/ da li su vaši favoriti među njima i glasajte, glasajte, glasajte!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika