„Ćutaću“ singl Marka Louisa u nominaciji za kategoriju FUSION

Video spot snimljen uz pomoć drugara glumaca

“Ćutaću” Marka Louisa je naslov prošlogodišnjeg singla i video spota. Pesma se nalazi na Markovom poslednjem albumu “Sloboda”, koji je objavljen krajem prošle godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Kombinovanjem elemenata globalne world muzike, funka, jazza, spakovano u muzički ,,paket aranžman” balkanskog duha i zaraznog ritma, pesma “Ćutaću” je veliki hit u regionu. Od objavljivanja albuma ova pesma je dominirala kod publike i osvojila za kratko vreme uši i srca Markovih fanova i muzičke publike. Aranžmanom, pesmi predodređena folk sudbina dobila je neočekivanu dimenziju, zahvaljujući Markovom pristupu ka kombinovanju tradicionalnog ali i savremenog zvuka.

Režiju i produkciju video spota potpisuje Markov saradnik Dragan Jereminov. Marko i on odlučili su da je ova pesma zaslužila filmsku realizaciju video spota. Okupljena je isto tako vrhunska glumačka ekipa koju čine Milena Radulović, Uroš Jakovljević i Branislav Jerković.

Za ovaj video ili za nekog drugog ko je po vašem ukusu možete glasati ovde

https://mva2021.muzzik.tv/srp/fusion-video/

Pogledajte koje su kategorije još otvorene jer ćemo ih sukcesivno objavljivati  tokom sledećih nedelja https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika