Marko Louis peva o Ružici

Marko Louis je sa svojom pjesmom, "Ćutaću" na prošlogodišnjem konkursu MVA 2K21 bio jedan od finalista u kategoriji FUSION

 

Muzičar Marko Louis objavio je svoj šesti studijski album pod nazivom “Beskraj II” za izdavačku kuću Balkan art Collaboration, kao i singl “Ružice” za koji je snimio spot pod rediteljskom palicom Dragana Jereminova.

Na novom albumu ima 14 pjesama od kojih su većina dueti. Ovaj album je nastavak albuma “Beskraj” koji je objavljen 2017. godine u kojem su takođe dominirali dueti sa Markovim kolegama. Ovoga puta sarađivao je sa umjetnicima među kojima su i Edo Maajka, Sajsi MC, Kendi, Helem Nejse, Markova supruga Masha i mnogi drugi.

Pjesma “Ružice” je nakon spota “Bonita” drugi singl za koju je Marko snimio spot sa novog albuma. Autor muzike je Slavko Milovanović koji je pisao i pjesmu ” Ćutaću “, a tekst za ovu pjesmu je napisala Violeta Mihajlovska. Na aranžmanu su pored Marka radili i Nikola Jezdić, Andrej Martinović i Aleksandar Dragutinović.

“Ružica je snimljena još prije skoro dvije godine i ona predvodi ovaj album. Ima tu snagu i zadatak da prezentuje ovaj novi album. Spot je snimljen u decembru sa dugogodišnjim prijateljem, rediteljem Draganom Jereminovim. Posebnu notu je dala Marija Olga, manekenka koja glumi Ružicu”, kaže Marko. (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika