„Sijedi reper“ Alejuandro Buendija, aka Saša Antić u dve nominacije našeg konkursa sa pesmom DEŠPERADO

Ovaj fantastični western video je nominovan u kategorijama HIP – HOP i NAJBOLJA REŽIJA a Saša Antić je, u raznim varijantama, nominovan u čak 5 kategorija

Ova pesma je dobra, pametna, zarazna, zanimljiva, ovaj video je skroz drugačiji, Saša Antić je jedan ultrazanimljivi lik i sve zajedno daje baš pamtljiv rezultat.

„S ponosom predstavljam njen prateći video broj u maestralnoj režiji Dragana Đokića i s Milanom Latkovićem na kameri. Radi se o western stiliziranoj ekranizaciji dnevničkih zapisa Zacharije Dreadlocka, koje je Alejuandro Buendija dobio od nepoznatih entiteta pri rođenju, a u kojima se u neodređenoj budućnosti u opustošenom Splitu i okolici opisuje formiranje grupe, koja se u istoj formaciji, a u različitim paralelnim svjetovima od pamtivjeka tumači različito, između ostalog kao Prokletnici, Spasitelji, Jahači Apokalipse, Surove Batine, Sveti Liječnici, Zvjezdane Ludonje, Solarni Vjetrovi itd.” – kaže Saša Antić o ovom video radu.

Saša Antić, aka Alejuandro Buendija, nominovan je, zajedno s Banana zvukom i pesmom Pisma slobode, takođe i u kategoriji VIDEO S PORUKOM.

Naravno, za ovog čoveka i to je malo, eto njega, kao člana grupe TBF u savršenom letnjem hitu  - Bambina mia koji izvode CAMBI & TBF i ST KOKE a u nominacijama je za POP video i GLAVNU ULOGU.

Za video Dešperado glasajte ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/hip-hop-video/

i ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/rezija/ a u šetnji po drugim nominovanim kategorijama nađite svoje favorite ovde https://mva2021.muzzik.tv/

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika