Svaka njihova nova stvar je čisto radovanje!

SUNSHINE objavili pesmu i spot ARIJA-M

Nakon povratničkog singla „Da li sam“ koji je pobrojao velike simpatije publike iz Srbije i regiona, bend Sunshine je objavio pesmu pod nazivom Arija-M . Ova pesma je drugi po redu singl koji najavljuje njihov novi album.

Produkciju pesme pored Baneta Bojovića radili su Dalibor Minić aka Daliborus i Ivan Petrović aka Latino Nigga’, dok su ispod teksta pesme potpisani Kiza-RH i Bane Bojović. Kao ženski vokal pojavljuje se i Milica Stojicev. Ovaj sastav je još od devedesetih uvek bio praćen kvalitetnim video radovima koje svi pamtimo, tako da je i ovaj put video rad režirao, snimio i montirao majstor svog zanata Vuk Protić. Vuk je radio i prethodni singl pod nazivom “Da li sam“ koji je pokupio razne nagrade.

“U muzičkom pogledu mi je početna ideja bila da bude dinamična obrada Čajkovskog. Praćena je jakim gitarama, ritmom i ženskim vokalom. Sa tekstualne strane je opis Arije-M ili Marije, kao kontrast klasičnih nemoralnih devojaka i sa druge strane jedinstvene moralno čiste arije-M. Najveća zahvalnost je „Bogu Gospodu“ što me održava funkcionalnim i što me je okružio sjajnim timom u realizaciji pesama i isto tako muzičarima „Sunshine crew-a“ sa kojima širom Srbije i regiona održavamo izrazito uspešne koncerte. Peace to all’ya!!” izjavio je pevač Bane Bojović.

 

Sunshine, Foto: Vuk Protić

 

Bend Sunshine će ovo koncertno leto provesti veoma radno i možemo ih videti na velikom broju festivala u Srbiji i regionu poput festivala u Banja Luci (29.05.),ns Arsenalu (30.06.), OK Festu na Tjentištu (15.07.), Ša festu u Prijedoru (29.07.), festivalu na Divčibarima (13.08.) i mnogim drugim festivalima.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika