Novobeogradski Crnogorac izdao je svoj prvi singl

Goran Gump i njegovo Dijete u meni su izašli pred svet zajedno

Goran Milojević u narodu poznatiji kao Goran Gump, odrastao je u Herceg Novom, a živi i stvara na Novom Beogradu. Muziku oseća već 20 godina, dok mu je život hobi.

Nakon puno godina sviranja i pevanja smatra da mu „prava” karijera počinje onog trenutka kada izda prvu pesmu.

Od tog dana će, kako on kaže, „postati naš poznati pjevač”. Veruje da je slučajno našao put i baš veruje u slučajnosti i divi im se. Inspiraciju nalazi u nepročitanim knjigama, pa je tako, uz niz slučajnosti nastala njegova prva pesma – „Dijete u meni“.

 

 

„Dijete u meni“ mi je pružilo sve što imam, a da ono nastane, pomoć su mi pružili Nikola Radivojević i Sebastijan Kerekeš koji su zajedno sa mnom uradili muziku. Sonja Milivojević je utkala poetičnost u tekst koji smo oboje pisali, a aranžman pesme potpisuje Sebastijan Kerekeš. Spot za „Dijete u meni“ je osmislio i realizovao Goran Đemidžić (Bad shoe) iz Sarajeva kojem je, kao i meni, ovo prvi zalet u lepa putovanja, stoga hvala im svima što su mi saputnici, a pre svega hvala majci što me rodila i bratu blizancu što me trpi. Da sve bude produkcijski pitko učinili su Utiki studio, Analog mind studio i Dom Lazara Arsovića, a miks i mastering uglancao je Marko Perić.“ - izjavio je Goran Gump.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika