Predstavljamo vam prvi album Goran Gumpa - "Sad sam se probudio"

Izlazak albuma prati video spot za pesmu "Mogao bih"

Prvi autorski singl ''Dijete u meni''  je najavio buđenje iz divnog sna koji sanjam od početka muzičkog poziva, a danas kada je objavljen moj autorski album imena ''Sad sam se probudio'' taj san postaje java.'' - kaže svestrani muzičar Goran Milojević, u narodu poznatiji kao Goran Gump, koji je odrastao u Herceg Novom, a živi i stvara na Novom Beogradu.

Gump za sebe kaže da muziku oseća već 20 godina, dok mu je život hobi, a zaljubljenost i strast koju oseća prema muzici je sada krunisana objavljivanjem njegovih autorskih dela upakovanih u jednu celinu.

Od numere “Intro” pa sve do poslednje, 10. pesme na albumu, Gump nas vodi kroz retrospektivu duboko-emotivnih odnosa, pa je ovo izdanje najbolje poslušati u celini.

Svi tekstovi na albumu su njegovo delo, a zahvalnost za realizaciju svog buđenja, pored majke i brata blizanca koji ga prate i podržavaju u svemu što sanja, Gump šalje Sebastijanu Kerekešu, muzičkom producentu, te imenjaku Goranu Đemidžiću (Bad Shoe) koji se pobrinuo da vizuelni identitet na najbolji način oslika priče ispričane u pesmama.

Pored već navedenih, zahvalnost na realizaciji albuma ''Sad sam se probudio'' ide i studijima Utiki, Analog Mind i Domu Lazara Arsovića, kao i svim muzičarima i drugim kreativnim ljudima koji su ugradili deo sebe u kreiranje Gumpovog albuma-prvenca.

Album "Sad sam se probudio" je dostupan na svim streaming platformama, a koncertna promocija albuma će se održati u beogradskom Jolly Roger Pub-u 15.11. sa početkom od 20h.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika