Promonael objavljuje svoj prvi solo projekat „Izbaci taj Funk“

Ova pesma ima za cilj da uvede publiku u svet Natanaela Fiala (umetnički Promonael) i približi im pravac koji ćemo pratiti kroz njegove buduće projekte.

Pesma „Izbaci taj Funk“ nastala je pre 3 godine i prošla je kroz razne aranžmanske promene ali je na kraju dobila oblik koji najbolje izražava Promonaela kao umetnika. To je ustvari jedna jako energična funk, rock pesma sa idejom da već na početku pesme prepoznamo taj still u kom umetnik najviše uživa.

Da, postoji nešto magično što čini ovaj stil nečim što te pokreće, nešto što te okreće. Opisao bih sebe kao: Večitog dečka vedroga duha, koji će svojom energijom i muzikom, napuniti vaše baterije! Sanjam taj neki dečački san, rockstar vibes...” – Promonael.

Spot za ovu pesmu je snimljen u Bačkom Petrovcu, a pesmu je snimio u kućnom profi studiju kod Andreja Melega. Video je režirao i snimao David Valo i pomoćna kamera Joel Dudaš. U spotu su učestvovali i Andrej Meleg, Boris Gabrini, Stanislav Balaž, Joanatan Fiala, Danilo Milovanović i Natanael Fiala.

Dok čekamo album koji treba da bude gotov do kraja godine, uživamo u prvom singlu Promonaela!

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika