Promonael kaže da Ona ima nešto

Još jedna energična pjesma mladog umjetnika iz Bačkog Petrovca

 

Promonael, u ovom običnom životu Natanael Fiala, muzičar iz Bačkog Petrovca prošle godine, otprilike u ovo vrijeme,  objavio je singl “Izbaci taj Funk”, pravi ljetnji funky hit koji je nastajao tri godine i kojim je ovaj mladi čovjek  želio da promoviše stil i pravac u kojem ide, a to je kombinacija različitih muzičkih žanrova s dominantnim izrazom u fanku.

Evo ga sada, ovog novog ljeta, s novom, energičnom i mnogo rokerskijom pjesmom i video spotom pod nazivom „Ona ima nešto“.

Spot je snimljen u Bačkom Petrovcu na krovu televizije "TV Petrovec" sa lepim pogledom na celo mjesto i okolinu.

U spot je inkorporiran i ples djevojke sa sa sajta Fiverr koja je iz Litvanije.

Učesnici spota su uglavnom članovi sastava Promonael ali takodjer i neki poznati muzičari iz opštine koji su doprinijeli i pomogli mladom Promonaelu svojim prisustvom a to su basist Svetozar Govorčin (Zare) iz grupe Lude Krawe i frontmen benda Ja Deka i Zeka, gitara broj 2: Danilo Milovanović (Chodda) član benda "Osmi Dan" i Promonael, bubnjar Miroslav Cerovsky – Cero, nekadanji član  Industrijskog Kombinata i čovjek koji obožava autorsku muziku i stvaranje iste i koji je pjevao i back vokale na ovoj pjesmi; zatim, na sintisajzeru Stanislav Balaz (Hero) Hero Daso, gradska faca umjetnik, glumac, muzičar; također i trubač Timotej Benka – Timi, umjetnik, fotograf i muzičar. Po riječima Promonaela,  bitni ljudi za ovaj projekat su:  Igork Novak (Igorko Bree) - producent pesme čovjek koji je radio mix i mastering i snimio pjesmu, Boris Gabrini - multi instrumentalista pre svega gitarist, muzičar, pjevač koji je pjevao back vokale na ovoj pjesmi i Chaba Kish: Mentor, Doktor Profesor od koga Promonael upija muzičko znanje... Chaba je mnogo doprinijeo ovoj pjesmi harmonski, melodijski, i aranžmanski.

Spot montirao: Samuel Valo

Dron: Samuel Valo

Kamera : Lukas Sykora

Izvolite, spot i pjesma su pred vama, uživajte.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika