Grupa The Bechars predstavila prvi video singl!

Nekadašnji akustični sastav se okrenuo distorziji... 

Grupa The Beachers je predstavila nov video singl ,,Donji dio Neba". Spot je sniman 2021. godine na više lokacija u Prijedoru i Banjaluci. Za realizaciju je bio zadužen Mladen Marijnović koji je ujedno i režirao video.
“Donji dio neba” predstavlja život onakav kakav jeste sa svim svojim dobrim i lošim stranama. Poruka pesme je da se ljudi trebaju drzati zajedno, jer samo tako će moći lakše da prevaziđu sve nedaće koje život nosi i da na kraju izađu još jači.

Oni su se prevashodno formirali kao akustični sastav 2012. godine od strane četiri mlada čoveka koja su želela da naprave kvalitetan pop-rok sastav s kojim će moći da nastupaju po klubovima i festivalima. Članovi benda su već u tom trenutku imali dugogodišnje iskustvo u različitim autorskim projektima i grupama. Ubrzo posle osnivanja počele su da se nižu klubske i festivalske svirke širom BIH i regiona. Broj svirki se svake godine povećavao, tako da je u proseku bend imao oko 100 nastupa godišnje, što ga je obiležilo kao jedan od najaktivniji bendova. Godina 2021. je donjela neke nove ideje, i predstavljala je prekretnicu što se tiče funkcionisanja The Becharsa.
Kompletan koncept koji je postojao od osnivanja je izmenjen – umesto akustične svirke, prešli su na standardnu rok postavu sa električnom gitarom.

Za realizaciju spota je bio zadužen Mladen Marijnović koji je ujedno i režirao video.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika