Rush to Relax – Me nosiš vo sebe

U veselo i bezbrižno muzičko „telo“ je inkorporirana prilično tmurna i nevesela „duša“ teksta

Novi video singl Me nosiš vo sebe deo je budućeg albuma “Misli” koji će biti objavljen poslednjeg dana avgusta digitalno, a do kraja godine na vinilu.

 Damjan Manevski (Rush to Relax, Lelee, Morvern), Makedonac sa sedištem u Ljubljani, na svojoj najnovijoj ploči, ide dalje i pokazuje svoj prirodni razvoj kako muzičara, a još više kao tekstopisaca u duhu specifične makedonske muzičke i liričke tradicije.

 

Rush to Relax, Foto: YT printscreen

 

Novi album Rush to Relax obojen  je nežnim Damjanovim zvukom gitare koji nudi bezbroj privlačnih melodija koje su u lepoj interakciji jedna sa drugom.

Što se tiče pesme koju predstavljamo danas, Me nosiš vo sebe, u veselo i bezbrižno muzičko „telo“ je inkorporirana prilično tmurna i nevesela „duša“ teksta ali to je baš tipično za ovu grupu koja voli da se igra kontrastima.

Spot je zanimljiv i zabavan, i delo je Maruše Uhan i Line Steiner a na pesmi su radili Damjan Manevski: vokal, gitara, bas, Vasja Onič: bubnjevi, Snimatelj i miks: Jan Cizej (AsKeySnjt Studio) i Master: Mikey Young a sve to je upakovala i objavila koprodukcija  Pop Depresija/Kišobran // Look Back and Laugh // Hidden Bay Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika