Bugarski duo Molec i Ernesto Valencuela predstavljaju zajednički singl – „Ima koi"

Pesma je deo projekta „Zauvek hrabri" - odeća sa razlogom

Prošlo je više od godinu dana otkako ih je bugarska publika upoznala putem radio talasa. I evo ih opet – svežih i energičnih:

Popularnost i uspeh sustigli su ih i brže nego što su sanjali. Poznati po numerama „Honey" i „7 days", a odnedavno se čuje i njihova nova pesma „Ima koi", za koju kažu da je najveći projekat koji su ikada uradili i kao pesmu i kao spot.

„U refrenu ima sedam glasova koji su pomešani, tako da daje osećaj da ga peva više ljudi, a sve je ušlo u video i isprepleteno i vizuelno i audio, što je veoma kul“, nisu krili muzičari. uzbuđenje.

 Duu „Molec" prvi put se pridružuje i gostujući umetnik, kako ga sami opisuju „Neverovatni Ernesto Valencuela, čije ime tek treba da odjekne. On je sastavni deo nas, gde god da izađemo na scenu to će biti s njim i zaista volimo da radimo stvari zajedno."

 

Scena iz spota za pesmu Има кой, Foto: YT printscreen

 

Ernesto ima meksičke korene, nosi u sebi duh i krv Južne Amerike, njegov zajednički rad sa duom je njegov debi u rep i trap zvuku. Što se tiče tima sa kojim rade, muzičari su otkrili da su povezani kao porodica, svi "ludo talentovani i dobri u onome što rade".

Tekst pesme „Ima ko“ nosi poruku nezavisnosti, a istovremeno naglašava prolaznost svega što svet proglašava „dobrim“ i nudi nam da posedujemo.

Video klip sa jedinstvenim snimcima pun je simbolike. Deo toga snimljen je u napuštenom kosovskom selu.

Tekst i vokal potpisuju MOLEC i Ernesto Valencuela, uz prateće vokale Kosare Ivanove, dok iza i aranžmana numere stoji Robi Nikolov. Režiser spota je Kris Zaharijev, koji je zaslužan i za njegovu montažu.

Pesma "Ima koi" je zajednički projekat izrade i reklamiranja odevnih predmeta sa Krisom Zaharijevim i brendom "Hrabar".

Projekat upoznaje ljude inspirativnim sloganom „Zauvek hrabro“, novom kolekcijom „odeća sa misijom“, kako je zovu muzičari.

Odlična pesma, neuobičajena za rap/hip hop/trap scenu, melodična, ni malo samo lokalno zanimljiva, ovo će se slušati.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika