Bugarska grupa Molec je dragi gost na Muzzik FM kanalima MOBA i MUZZIK, a evo ih sada s najnovijim hitom!

Молец - Няма значение

 

Izuzetno popularna bugarska grupa Molec (Moljac) iznenadila je sve novom pjesmom "Nije važno" koja već pravi senzaciju. Svim obožavateljima nije nevažno da Chris i Yuli kreću na novu turneju. Ovaj put bit će drugačije – u formi performansa. Turneja počinje u Plovdivu, a završit će velikim finalom u Sofiji.

Chris i Yuli su za "Bulgaria morning" podijelili informaciju da sa novom pjesmom započinju veći projekt - kratki album od 3 pjesme. "Klipovima i zvukom stvaramo drugačiji svemir. Nemamo formulu uspjeha, gledamo stvari koje radimo, bismo li ih puštali da nisu naše. Radimo stvari koje trebamo“, rekli su umjetnici.

Mišljenja su da su sazreli u muziciranju i komunikaciji s ljudima. Pritom ne vide spektakularnu promjenu u odnosu prema svijetu i ljudima oko sebe. "Nemamo zadani okvir i ove godine eksperimentiramo još više. Ovako se rađaju stvari koje nas iznenade. Za ovu godinu pripremili smo stvari koje nitko ne očekuje čuti od nas", rekli su Molec grupa za Bugarski portal Bulgaria Online.

Muziku i tekst ove pjesme radili su Moleci -July Slavchev i Chris Makarov a spot za  Няма значение režirao je Kris Zahariev u saradnji s Razkaz studiom.

Dečki su za sada zakazali koncerte ovim redom: 15. kolovoza u Plovdivu, 13. rujna u Varni, a 21. studenoga u "Areni Sofia" u glavnom gradu.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika