Fantastična trilogija Rena Gilla

Kada jednom uđete u svet njegovih pesama, nećete lako izaći

Ren Gill, pevač i autor iz Brightona, Velika Britanija, beskrajno neobičan i talentovan, istinski pripovedač, emotivan i empatičan, ovih dana je objavio treći deo trilogije The Tale of Jenny & Screech objavljivanjem „priče“ pod nazivom „Violet’s Tale“ i povodom toga je na svom You Tube nalogu rekao:

„Hej društvo! Samo sam hteo da se zahvalim na ogromnom odzivu na ove tri stvari, mislio sam da ih sve stavim na lako dostupno mesto. Stvaranje ovih nateralo pesama me je da shvatim tačno kakav tip umetnika želim da budem. Izazov i mogućnost toga šta možete da prenesete u jednom snimku bilo je nešto što je za mene bilo izazovno, ali podjednako uzbudljivo. Uzbuđen sam što ću se vratiti na tablu za crtanje" i stvoriti neke nove priče i likove!! Podrška za poslednju priču posebno je bila fantastična i mnogo znači da imam ovu platformu na kojoj možete podeliti svoje ideje. Takođe velika pohvala Semu Periju Falviju što je bio apsolutno nepristojan dečak pred kamerom i što radi neverovatan posao kao i uvek!

Prvi deo  trilogije 'Jenny's Tale':

 

Drugi deo trilogije 'Screech's Tale'::

 

 

Treći deo trilogije Violet's tale:

 

A na njegovom FaceBook nalogu, obožavalac Adrian Davis kaže:
„Internet je pun zečijih rupa. Kada sam upao u ovu, nisam imao pojma šta da očekujem. Ren je neverovatan talenat, bomba čistog talenta koja eksplodira dok mi govorimo! Baš kao da gledate eksploziju u usporenom snimku, svaka faza njegovog stvaralaštva  je toliko drugačija, puna „woooow“  efekata i na ivici opasne zone za umetnike. Ren i njegov kreativni tim (Sem je čudo!) guraju se da budu bolji i izađu iz svoje zone udobnosti. Prokleto divno!“

Muzičke video spotove su napravili zajedno Samuel Perry-Falvey i Ren.

Nećete lako izaći iz Renovog sveta kada u njega jednom uđete, on je potpuno neverovatan!

Evo na kraju i kompletne trilogije u jednom spotu:
 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika