Ren je ponovo među nama s novom pesmom „Hi Ren“

Kada jednom uđete u svet njegovih pesama, nećete lako izaći

Ren Gill, pevač i autor iz Brightona, Velika Britanija, beskrajno neobičan i talentovan, istinski pripovedač, emotivni i empatični, prošle godine je objavio treći deo trilogije The Tale of Jenny & Screech objavljivanjem „priče“ pod nazivom „Violet’s Tale“

Da bismo vam bolje opisali Renov svet pre nego što vas potpuno obuzme, citiraćemo njegovog  obožavaoca Adriaan Davisa koji  kaže:
„Internet je pun zečijih rupa. Kada sam upao u ovu, nisam imao pojma šta da očekujem. Ren je neverovatan talenat, bomba čistog talenta koja eksplodira dok mi govorimo! Baš kao da gledate eksploziju u usporenom snimku, svaka faza njegovog stvaralaštva  je toliko drugačija, puna „woooow“  efekatai na ivici opasne zone za umetnike. Ren i njegov kreativni tim (Sem je čudo!) guraju se da budu bolji i izađu iz svoje zone udobnosti. Prokleto divno!“

Nećete lako izaći iz Renovog sveta kada u njega jednom uđete, on je potpuno neverovatan!

 

 

Svakako se potrudite i odslušajte sva tri dela trilogije, a mi vam sada predstavljamo najnoviju Renovu pesmu pod nazivom „Hi Ren“

Da bi se bolje razumela pozicija iz koje ovaj mladi čovek vidi i oseća svet,  treba imati u vidu da se on već dugi, dugi niz godina bori  sa hroničnim zdravstvenim problemom i po sopstvenim rečima, ne može dovoljno dobro da opiše osećanje kako je bilo izgubiti rane 20-te zbog misterioznih zdravstvenih problema zbog kojih je ostao zarobljen u krevetu sa iscrpljujućim bolom i neurološkim problemima.

Oseća se kao da je propustio toliko toga što je trebalo da budu godine njegovog života u kojima čovek odrasta i otkriva šta znači biti odrastao.

„Hi Ren“ je Renov najnoviji singl, koji donosi tekst koji ima  sirov i emocionalni intenzitet a čudesni, statični a moćni video spot su ponovo radili zajedno Samuel Perry-Falvey i Ren, uz majstora svetla (zaista majstora) Jacoba Nellera.

„Dok su prijatelji osnivali porodice, započinjali karijeru, družili se, ja sam većinu toga provodio u četiri zida svoje spavaće sobe, previše umoran i slab većinu dana da bih izašao iz kreveta. U ogromnim količinama bola. Ovo nisu bili dani ili nedelje, bile su godine. Do sredine svojih dvadesetih pomirio sam se sa činjenicom da neću doživeti 30 godina“ rekao je Ren.

Konačno je, upotrebivši sav novac koji je zaradio, otišao na ozbiljne pretrage i dijagnostikovana mu je uznapredovana Lajmska bolest. Nadamo se da će uspeti u borbi za sopstveno zdravlje i da ćemo imati prilike da slušamo još mnogo njegove divne, moćne i iskrene muzike i pesama. Pratite i njegovu Facebook stranicu, tamo postoji način na koji ovom izuzetnom mladom autoru može da se pomogne.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika