Macklemore i Windser otkrivaju nežnu i zabavnu pesmu „Maniac“

U veselom video spotu se pojavljuje i Kanađanin Nardvuar

Pre 10 godina, radio stanice su neprekidno na programu imale pesmicu sa odmah prepoznatljivim uvodom: „What, what / What, what“, praćenu zaraznom melodijom saksofona koja je dovela do pesme — „Thrift Shop“ Macklemorea  i Ryana Lewisa. Iako je Macklemoreov  zamah očigledno usporio od te nezamislive visine, on se danas vratio sa pesmom „Maniac“ u društvu sa  Windserom.

„Maniac“ je iznenađujuće nežna pop pesma u kojoj Macklemore repuje, a njegovi stihovi su smešteni između Windserovih delikatno otpevanih refrena. Starinski, zeleni muzički spot doprinosi lepoj atmosferi pesme, posebno sa kratkim i simpatičnim pojavljivanjem kanadskog muzičara Nardvuara.

Prošle godine, američki reper Macklemore je govorio o svojoj borbi sa zavisnošću. „Nisam ni znao da je to bolest, na početku; godinama sam govorio „zašto ne mogu da prestanem, zašto ne mogu da pijem i pušim kao moji prijatelji“, rekao je. „Zašto kada se probudim, to bude prva stvar o kojoj razmišljam…“ Nisam znao da postoji zajednica koja je tu da me podržava i voli bezuslovno i koja ima istu j...nu bolest.“

Ovim odličnim spotom u režiji Jakea Magrawa i Bena Haggertyja, zabavićete se i zaplesati  a i muzika će vam ostati u pamćenju, svakako.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika