Nova stvar Macklemorea i DJ Premiera

Odlična saradnja dva izuzetna repera

DJ Premier je jedan od najzaposlenijih Hip-Hop producenta i danas je izbacio pesmu "Heroes" sa Macklemoreom.

U pesmi, Macklemore govori o tome kako se u mladosti ugledao na loše momke. „Kada sam odrastao, kriminalci su bili moji heroji, kapa iz Nju Džersija mi je padala preko ušnih resica“, rimuje on.

U promo video snimku za singl, Premier govori o tome šta ga drži. „Nove stvari ne mogu postojati bez korena“, kaže on. "Ja sam zavisnik o održavanju kulture u životu. Šesnaest godina kasnije spreman sam da skuvam još jedan hit. I još uvek uživam u tome. Ako prestanem, osećam da će mi nedostajati veliko parče u životu."

 

Heroes, Foto: YT printscreen

 

Benjamin Hammond Haggerty, poznatiji po svom umetničkom imenu Macklemore, je američki reper i tekstopisac. Rodom iz Sijetla u državi Vašington, sarađivao je sa producentom Rajanom Lewisom kao duo Macklemore & Rian Lewis. Njegova dosadašnja izdanja uključuju jedan mixtape, tri EP-a i četiri albuma.

Cristopher Edward Martin, profesionalno poznat kao DJ Premier, američki je producent i DJ. Smatra se jednim od najvećih hip hop proizvođača svih vremena. Bio je polovina hip-hop dua Gang Starr — zajedno sa reperom Guruom — i trenutno čini polovinu hip hop dua PRhime, zajedno sa „Roice da 5'9“.

„Heroes“ je prvi singl sa Meklemorovog predstojećeg albuma Ben. Njegova istoimena turneja po Velikoj Britaniji i Evropi počinje u aprilu.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika