Joker Out najavljuju drugi album pesmom Katrina

Ovaj izuzetni, shagadelic rock band zavolećete, ako već niste, na prvo slušanje i gledanje

„Zašto se stalno vraćamo ako znamo da boli? Zašto se nadamo da će biti drugačije kada znamo da neće biti? Voli me, ne voli me. Voli me, ne voli me. Ona me ne voli “ glasi najava na YT.

"Pesma govori o destruktivnosti kojoj se uvek vraćamo, kako u ljubavi tako i u životu uopšte. Iako smo svesni posledica koje to nosi, ne znamo da kažemo ne. Zvučno, kompozicija je eksplozivan prasak, kojim najavljujemo zreliju i nadograđenu formu našeg prepoznatljivog, „shagadelic“ rockenrolla, koji nova ploča donosi u još većoj dozi“, rekli  su Joker Out.

Ovo je prvi singl sa predstojećeg studijskog albuma Demoni, koji će biti objavljen 31. avgusta. na svim digitalnim platformama, 9.9. a u fizičkom obliku prvi put će biti dostupan na CD-u na koncertu u Križankama 9. septembra.

 

Joker Out, Foto: Mark Pirc

Video potpisuje Mark Pirc, koji se sa svojim timom Studio 7 brine o celokupnom imidžu benda. Snimali su na ljubljanskim ulicama i u studiju u Kočevju, a sve je išlo veoma brzo, jer su muzičari zauzeti mnogim obavezama i želeli da snime spot u veoma kratkom roku koji su imali na raspolaganju, a istovremeno, „trashy“ pristup, kako ga je opisao reditelj, takođe je odgovarao estetici koju su želeli da prikažu: „Tvrđu zvučnu sliku smo pojačali dinamičnim crno-belim spotom koji će vas bar nekoliko puta uhvatiti nespremne“.

Grupa Joker Out letos nije mirovala. Pored brojnih koncerata, momci su raspust proveli intenzivno radeći na svom drugom studijskom albumu. Na njemu će biti 10 novih pesama, među kojima i dve na srpskom jeziku. Grupa je u julu nastupila i na festivalu Ekit u Novom Sadu, a jedan od dugoročnih ciljeva im je da redovno nastupaju sa koncertima u regionu.

Slušajte, gledajte i zapamtite ih, oni su i muzički i vizuelno drugačiji od ostalih

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika