Joker Out i Elvis Costello, kakva saradnja!

Novi singl se zove New Wave i odličan je, kao što se moglo očekivati

Website slider foto: Urša Premik za Retro Pop Magazine

Jedna od najsjajnijih regionalnih zvezda „Sea stara", prvo ime slovenačke scene, grupa „Joker out" objavila je svoj dugoočekivani singl „New wave" - duet s rock ikonom Elvisom Costellom.

Gospodin Costello je svoje scene snimio u Americi, dok su „Džokeri" svoje snimili u Liverpoolu - Elvisovom rodnom gradu i gradu domaćinu ovogodišnjeg izdanja „Pesme Evrovizije", na kojem će bend pesmom „Carpe diem" predstavljati Sloveniju.

 

Elvis Costello, Foto: YT printscreen

 

„Ova pesma je međugeneracijski poziv da se pridružimo karnevalu pozitivnih promena u svetu koji se naizgled raspada oko nas. Malo verovatna saradnja između predstavnika originalnog novog talasa, Elvisa, i novog novog talasa, Joker Out, koja je nastala iz njihovog međusobnog poštovanja i inspiracije. Ali ko više odgovara da se pridruži muzičkim snagama od legende koja se pojavljuje u Ostinu Pauersu i bendu koji je svoj zvuk nazvao „Shagadelic Rock n Roll“ po tom istom filmu? Zapisano je u zvezdama“.

„Pesma 'New wave’ obraća se svima koji se osećaju kao da pripadaju generaciji koja je spremna da pokrene pozitivne promene u društvu", izjavili su članovi sastava Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček i Nace Jordan. (Info: promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika