"Oduzmi sve" novi je singl koprivničkog benda LoM

 

Nesvakidašnja kombinacija rocka, elektronike, drum ‘n’ bassa i etna koprivničkog bendaLoM polako ali sigurno osvaja publiku.

Nakon burnog sudjelovanja na banjalučkom Demofestu na kojem su osvojili drugo mjesto, ekipa iz benda LoM objavljuje treći singl s hvaljenog albuma "Prilike". Radi se o pjesmi "Oduzmi sve" koja će se vas uzdrmati i pokrenuti do neslućenih visina.

  "Oduzmi sve" dobila je svoju ekranizaciju koju potpisuje Aleksandar Rapaić, a video prikazuje pitoreskni zavičaj renesansnog grada Koprivnice. Mastering singla potpisuje producent Filip Motovunski, pokretač etabliranog studija FM Mastering.

"Oduzmi sve" benda LoM video je razglednica grada koji je sačuvao znatan dio svoje kulturno-povijesne graditeljske baštine i iznjedrio mnogobrojne kvalitetne glazbene sastave.

Iz benda poručuju:
“Glavni akter spota je naš DJ Krešo.  Krešo je na početku svoje karijere u bendu bio dosta povučen i osim u stvaranju glazbe nije hteio previše sudjelovati u kojekavim ekstravaganzama. No ipak je jednog dana odliučio izaći iz svoje komfort zone i predložio nam da snimimo jednu svojevrsnu koprivničku razglednicu gdje bi on vodio glavnu priču. Mi smo jako ponosni na svog Krešu i veselimo se njegovim daljnjim vratolomijama.”

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika