LoM osvojio 2. mjesto na Demofestu

Ova koprivnička grupa kombinira rock, elektroniku, drum 'n' bass i etno

 

Pet godina od ideje, tri godine od osnutka, šest mjeseci od izdanja albuma prvijenca koprivnički LoM je jednoglasnom odlukom žirija osvojio 2. mjesto na Demofestu, najvećem festivalu demo bendova u regiji.

Nakon nastupa na prvoj polufinalnoj večeri LoM dobiva izuzetno pozitivne kritike i reakcije publike koje su bile vidne i na samom nastupu benda. Kombinacija žanrova koje LoM vješto interpretira doprinijele su upravo ovakvom ishodu i interesu publike, žirija te drugih predstavnika glazbene industrije iz regije koji su pokazali interes za suradnju s bendom.

Uslijed izrazito nepovoljnih i turbulentnih vremenskih uvjeta u čitavoj regiji za vrijeme festivala, LoM kao i ostali demo bendovi nisu nastupili u finalu te je odluka žirija o pobjednicima bila temeljena na prve dvije polufinalne večeri.

„Bila nam je izrazita čast djeliti pozornicu s ostalim demo bendovima koji su svi redom zaslužili biti na ovom događaju te nam je izrazito žao zbog nastale situacije u kojoj su se neki osjećali zakinuto. Čestitamo svima i veselimo se svoju glazbu predstaviti i široj publici.“ – kažu iz benda. (Info: Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika