Bojana Vunturišević ponovo nastupila pred banjalučkom publikom nakon trinaest godina!

Sjajan koncert i velika podrška demo bendovima

 

Autor vijesti: Tijana Trivić

 

Na ovogodišnjem DemoFestu održanom u Banjaluci, medju sjajnim headllinerima našla se i srpska muzičarka i kantautorica Bojana Vunturišević.  Najpre se prisjetila svog posljednjeg nastupa u Banjaluci, a zatim je uputila riječi podrške demo bendovima koji se nisu našli u finalnom festivalskom izboru.

„Ja bih im preporučila da se ne deprimiraju, to nije mjerilo uspeha, mjerilo uspeha je konstantan rad i kontinuitet. Ako opstaneš nakon 30 ili 40 godina onda možeš da kažeš: Ja sam uspjela!

Bojana je u februaru objavila i novi album „Ljubav“, a spot istoimene numere sa albuma je nominovan za najbolji spot  u RnB kategoriji na MVA 2022.

„Mislim da će pjesma „Ljubav“ i njen spot steći status kultnog muzičkog audio-vizuelnog dela. Ta pesma je nastala 2020. godine nakon lockdown-a, Coby i ja smo se našli i hteli smo da napišemo pjesmu jednoj pop pevačici, i kada smo sutradan shvatili šta smo napravili, samo se pogledali i odlučili da je ne prodamo. Mislim da nismo pogriješili, i ja mnogo volim i tu pjesmu i spot. Spot je sniman u mom rodnom gradu, i možda mi je najdraži spot koji sam ikada snimila.“

„Spot je režirao Nikola Stojanović, a snimao ga je Mladen Teofilović, snimali smo ga na više lokacija u Kostolcu, u njemu je puno  statista i različitih generacija. Dugo smo razmišljali što bismo mogli snimiti, pošto sam zaista željela napraviti promjenu u odnosu na prijašnji rad i onda su mi oni doneli fotografije porodica koje ljetuju i odmaraju se u jako čudnim okolnostima. Ja sam pomislila: Bože ljudi, pa ovo je kao kod mene u Kostolcu.  I tako smo razrađivali spot, nakon čega smo ga snimali četiri dana, i stvarno nam je bilo prelepo.“

Povratak u studio Bojana planira na jesen, a do tada želi napuniti baterije nastupima i energijom koju svakodnevno dobija od publike.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika