Mlada kantautorica oduševila banjalučku publiku svojim performansom!

Macha Ravel aka Muha ima spot za  pjesmu „Excusez-moi“ koji je nominiran za najbolji muzički spot na MVA 22.23

 

Autor vijesti: Tijana Trivić

Bosanska muzičarka i kantautorica Macha Ravel aka Muha nastupila je na DemoFestu 22. jula, a mi smo joj tom prilikom saopštili da je spot za njenu pjesmu „Excusez-moi“ nominiran za najbolji muzički spot na MVA 22.23!

Muha je nakon nastupa na Demofestu otkrila da je i sama planirala da se prijavi za isti, te da smatra da su festivali tog tipa velika i značajna prilika za bendove, pogotovo alternativnijeg tipa. Sa banjalučkom publikom  ima posebnu povezanost, a njen performans je upotpunila i električna gitara koja je od nedavno postala Machih životni saputnik. O pesmi „Excusez-moi“ govorila je sa velikim ponosom, a mi također smatramo da je imala valjane razloge za to.

„Iskreno to je bio baš veliki projekat, kada se uzme u obzir da je to ustvari kolaboracija između mene i fakulteta na kome studiram. To je velika stvar, i ne znam da li je to iko uradio, ali sam jako srećna što me je fakultet podržao i pružio mi priliku na ovakav način. Bilo mi je bitno da pokažem da je moguće spojiti muziku i obrazovanje ako ste dovoljno uporni i uvjerljivi. Najpre je najbitnije uveriti sebe da nešto možete, a zatim i druge.“

Kao najteže momente sa snimanja  pomenula je poteškoće sa koreografijom, ali pre svega navodi da pjesmu smatra  strastvenim projektom na kome je radila punog srca. Macha je odlučila da u budućnosti nastavi da otkriva ko je, i tako gradi smoj muzički put, ali pre svega želi da se posveti sebi i bude sigurna da njena muzika zaista predstavlja njenu suštinu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika