Chet Faker - It Could Be Nice

Leto jenjava, temperature su blaže, ovo je tako lepa muzika da nas umiri i razneži

Chet Faker  aka Nick Murphy, australijski izvođač i autor, objavio je  zvanično izdanje pesme „It Could Be Nice", koja je ranije bila dostupna samo na Amazon Music.

„It Could Be Nice“ je prvobitno objavljen kao original na Amazonu u septembru prošle godine, ali je juče (30. avgusta) objavljen animirani official video rad  umetnika Felixa Panis-Jonesa.

Prošle godine Chet  Faker je objavio album „Hotel Surrender“ koji  je njegova prva ploču još od „Built on Glass“ iz 2014.

 

Chet Faker, Photo: Instagram printscreen

 

„It Could Be Nice” je pesma koja prati put kojim Čet Faker redovno ide: onom downtempa, podžanra unutar elektronske muzike koji karakteriše interakcija između elektronskog naglaska i intimne atmosfere i sporosti. Zbog te interakcije, pesma ima moć da izazove više raspoloženja.

Jednostavan tekst koji je Chetov zaštitni znak, pevljiv je i lak za slušanje. Atmosfera pesme takođe savršeno ide uz ovo doba godine: leto jenjava, temperature su blaže, a jesen nam se postepeno približava, „It Could Be Nice“ je tako lepa muzika koja se sluša neprimetno i izaziva spokoj.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika