Poznati industrial sastav dreDDup predstavio nov spot!

Za neke novo, a za Novosađane nostalgično...

Novosadski industrial rokeri dreDDup predstavili su novi spot i to za još jednu staru pesmu. U pitanju je numera “Futurism” iz 2005. Godine. Inače pesma je odavno studijski snimana ali nikada upotrebljena za njihove albume.

Bend je pesmu „Futurism“ počeo da svira uživo od 2007. godine, da bi na kraju bila objavljena tek 2009. na albumu ,,EI Conquistadors”. Spot je izmontiran od uživo snimljenih video materijala sa 82 koncerta na kojima je ova pesma izvedena uživo. Montaža je urađena tako da se koristio samo tačan trenutak bez pomeranja materijala napred nazad.

,,Futurism“ je ujedno i najviše svirana pesma grupe dreDDup. Izvedena je do sada više od 360 puta pred publikom. DREDDUP RADE STARE SPOTOVE ZA NOVE PESME… NA RED JE STIGLA “LUST SUPPER” dreDDup ove godine proslavlja 25 godina aktivnog rada i tim povodom ekipa planira da uradi ukupno 10 spotova za stare numere koje publika voli, a koje nemaju vizuelnu prezentaciju.

Ovo je sedmi spot koji je objavljen ovim povodom, a već uveliko se radi na novom. Montažu i režiju spota za ,,Futurism” potpisuje Mihajlo Obrenov.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika