Tiesto udružuje snage sa Black Eyed Peas ekipom u novom singlu „Pump It Louder“

Sveža oktobarska pop poslastica!

Tiesto i pop četvorka, Black Eyed Peas, udružili su se kako bi ponovo zamislili hit grupe iz 2009., „Pump It“, sa novoproizvedenom numerom „Pump It Louder.“ Dok je originalna verzija Black Eyed Peasa predstavljala bivšeg pevača, Fergie, ova ažurirana verzija je prikazala vokal novog pevača, J. Rei Soula.

Glavni riff pesme je originalno izveden iz singla Dika Dejla iz 1962. pod nazivom „Misirlou“. Za ovu najnoviju preradu, riff i dalje otvara numeru, ali je usporen u odnosu na originalnu verziju, kao i onu koja je korišćena 2009. od strane Black Eyed Peas grupe. Ova nova verzija omogućava Tiesto-ovoj upotrebi sintisajzera i bas uboda da prožima i uzdigne singl, dok i dalje pokazuje vokalno umeće i hip hop senzibilitet grupe.

Tiesto već ima neverovatnu godinu, objavljujući veliki hit, „Hot In It“, sa pevačem Charley KSCKS, kao i tri monumentalna nastupa tokom povratka Tomorrovland-a, uključujući povratak svojim korenima iz transa tokom festivala. Naravno, njegov najveći trenutak u godini došao je u avgustu kada je na svet primio svoje drugo dete, Vigo Tiesto Vervest, što ga je primoralo da otkaže nekoliko festivalskih i klubskih datuma kako bi bio pored svoje supruge na porođaju.

Singl i video spot ovog benda možete ispratiti i na našim TV i radio kanalima.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika