Dadi Freir je objavio svoj novi singl „I’m Fine“.

Ovoga puta, pesmu je komponovao lično Dadi Frejr!

Daði og Gagnamagnið je islandski bend koji je osvojio Songvakeppnin, islandsko nacionalno finale Evrovizije, 2020. sa svojom pesmom „Thinking About Things“. Nakon otkazivanja takmičenja, bend je interno odabran za 2021. Njihova prijava „10 godina“ uspela je da se plasira na 4. mesto u finalu. Važno je napomenuti da zbog toga što su neki članovi benda bili pozitivni na COVID-19 tokom nedelje takmičenja, njihov nastup i u polufinalu i u finalu bio je sa proba.

Članovi benda su Dadi Freir Petursson, Arny Fjola Asmundsdottir, Sigrun Birna Petursdottir, Hulda Kristin Kolbrunardottir, Stefan Hannesson i Johann Sigurður Johannsson. Gagnamagnið se takmičio u nacionalnom finalu 2017. (Songvakeppnin) i završio drugi. Bend je poznat po svom autentičnom izgledu; svi članovi nose zelene džempere.

Pevač benda je Dadi Freir Petursson. Rođen je 30. juna 1992. godine u Rejkjaviku na Islandu. Odrastao je u Danskoj do devete godine kada se njegova porodica vratila na Island. Studirao je muziku i trenutno živi u Berlinu.

Singl i video spot ovog autora možete ispratiti i na našim TV i radio kanalima.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika