Liam Gallagher - Too Good For Giving Up

Posebno mesto podrške za muškarce koje promoviše ovaj Britanac

Liam Gallagher je želeo da podeli važnu poruku o mentalnom zdravlju u svom novom videu za singl „Too Good For Giving Up“.

Gallagher je povezao pesmu sa svog trećeg solo albuma C’mon You Know, objavljenog maja 2022, sa dobrotvornom organizacijom Talk Club, koja obezbeđuje mesto za razgovore i slušanje za muškarce, uključujući terapeutske i sportske grupe, 24-časovni Talk feed gde se muškarci mogu povezati i još mnogo toga.

Koosnivač Ben Akers nakon što je izgubio prijatelja iz detinjstva Stiva Jejtsa zbog samoubistva 2014. godine, osnovao je ovaj klub  koji radi na podršci muškom mentalnom zdravlju i postavlja jednostavno pitanje „Kako si? Od 1 do 10?”

„Samoubistvo je najveći ubica muškaraca mlađih od 50 godina“, rekli su suosnivači Akers i Gavin Thorpes u izjavi. „A Lijam je heroj za mnoge iz te generacije. Dakle, sarađivati s njim na nečemu što podiže svest o Talk Clubu, i navodi muškarce da pričaju i poboljšavaju njihovu mentalnu spremnost, spasiće živote.”

 

Liam Galagher, Foto: Sky News

U videu, koji su režirali Rajan Vernava i Liam Achaibou, glumac Jonsson iz HBO serije Industrija prikazuje čoveka koji se bori sa depresijom i nosi težinu „džinovskog dvojnika na svojim ramenima, teret koji čak i najjednostavniji zadatak čini da je izgubljena bitka“, navodi se u opisu videa. Zatim mu prilazi tinejdžer koji nosi majicu Talk Cluba sa natpisom „Kako si? Od 1-10?” a „dvojnik“ je konačno našao  podršku i odlazi u pab na sastanak Talk Club-a.

„Svi znamo nekoga ko je pogođen samoubistvom,“, rekao je Galager u izjavi objavljenoj na veb stranici Talk Club-a. „Izgubio sam mnogo ljudi prerano i važno je razgovarati. Zaista mi je drago što mogu da pomognem na bilo koji način sa ovom pesmom i biću partner sa Talk Clubom na mojoj numeri „Too Good For Giving Up.“

Sav prihod od „Too Good For Giving Up“ u Britaniji do marta 2023. biće doniran Talk Clubu. Galager će takođe preuzeti Twitter nalog Talk Club-a (od 11 do 12 časova) 13. oktobra kako bi razgovarao o pitanjima mentalnog zdravlja.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika