Galagher i Squire s razlogom očekuju mjesto hita br. 1 na britanskoj ljestvici

 

Liam Gallagher, zvijezda  grupe Oasis, legenda i "sila prirode" i gitarist The Stone Roses, Johnom Squire, podijelili su glazbeni video za svoj prvi zajednički singl, "Just Another Rainbow".

Video za pjesmu, koja trenutno konkurira za prvo mjesto na britanskoj top-ljestvici singlova prema sredinom tjedna, režirao je Charles Mehling i snimljen je u napuštenom željezničkom tunelu u Buryu.

Iako je "Just Another Rainbow" prvi predstavnik njihovog nadolazećeg zajedničkog albuma, priopćenje za medije potvrdilo je da "stiže još mnogo nove glazbe - i mogli bi biti i koncerti". Govoreći o njihovoj suradnji, Gallagher je pohvalio Squirea kao "iznimnog tekstopisca".

Tokom svog vremena u Oasisu, Liam je postigao značajan uspjeh sa 8 pjesama koje su dosegle prvo mesto na UK top-listi singlova, isti broj kao The Rolling Stones i Sam Smith. U solo karijeri, Liam već ima pet solo albuma koji su zauzeli prvo mjesto, a poslednji u nizu je "Knebworth 22", objavljen prošle godine. Ova nova suradnja mogla bi označiti još jedan prekretnički trenutak u njegovoj solo karijeri.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika