Džipsii – Zapisi iz podzemlja

Album prvenac ovog mladog umetnika ima 11 odličnih pesama

Jovan Živadinović aka Džipsii, sam je sebi dao ovo umetničko ime po ugledu na jednu od Šakirinih pesama i jedan je od onih mladih ljudi koji polako i nenametljivo, ali veoma sigurno gradi svoj muzički put.

Kada smo prvi put primetili ovog mladog i talentovanog umetnika, bilo je to sa pesmom „Sve je isto“ Tada je Džipsii osvojio publiku i dobio ozbiljne pohvale za svoju originalnost, harizmu i talenat a takođe je bio jedan od kandidata u najužem krugu za dodelu MVA (Muzzik Video Awards) nagrada 2021 godine u kategoriji VIDEO NOVOG IZVOĐAČA.

U sledećoj pesmi, Finibreed,  Džipsii nam je servirao potpuno drugačiji muzički pravac koji su slušaoci opisali kao "revolucija muzike na Balkanu“ ali sada, sa albumom prvencem Zapisi iz podzemlja, iza kog stoji sve zanimljivija etiketa Red Pill, ovaj mladi umetnik zaista ima čime da se pohvali.

Jedanaest pesama koje autorski potpisuje sa Rap Gorillom i Emilijom Đonin imaju finu povezanost, dobre, izazovne, kontroverzne  tekstove i zanimljivu, maznu muziku, a mi izdvajamo i omot za album sa nesvakidašnje dobrom fotografijom čiji je autor Mario Jelikić, fotograf koji radi na relaciji Beograd – Berlin i zaista je talentovan.

Predstavljamo vam pesmu Ponekad koja je zaista jedan od bisera sa ovog albuma i čini nam se, potencijalno ozbiljan hit.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika