DZIPSII – Stella ft. Aleksandar Veliki

Džipsi je, sa drugom pesmom, "Greh", trenutno favorit na našem konkursu za Evroviziju

 

Pevač Jovan Živadinović Džipsii, jedan je od pevača koji će se boriti za predstavnika Srbije na Evroviziji!

Mladi, perspektivni i izuzetno zanimljivi muzičar je s pesmom „Greh" prošao u takmičarski deo festivala Pesma za Evroviziju 2023, na kome će se, sa ostalim učesnicima boriti za pobedu i odlazak u Liverpul.

Džipsii je pobrao simpatije i Ane Đurić Konstrakte, predstavnice Srbije na Evroviziji 2022, koja je pohvalila njegov album i prati ga na Instagramu.

Mi u MUZZIK TV pratimo njegov rad još od prvog objavljenog spota za pesmu „Sve je isto“, 2020. godine, koja mu je donela i nominaciju za MVA 2K21 nagradu za najbolji VIDEO NOVOG IZVOĐAČA.  

 

Džipsii i Aleksandar Veliki, FOto: YT printscreen

 

Veoma se radujemo njegovim uspesima, naročito odličnom prvom solo albumu koji je objavio krajem prošle godine, „Zapisi iz podzemlja“, prepoznatljivom i po jednom od najboljih omota albuma u poslednje vreme, za koji je fotografiju radio Mario Jelikić.

Što se tiče nove pesme koja s zove „Stella“, ona je napravljena u saradnji sa odličnim reperom Aleksandrom Velikim i sve to pod etiketom kuće Red Pill.

Džipsii i Aleksandar u pesmi opisuju maštanja koja su imali kao deca gledajući MTV spotove 2000-ih, na koje liči i sam video za Stellu.

Stella je simbol puta i uspeha koji su izabrali i koji će ih voditi kroz muzičku industriju i svet kao takav.

Aleksandar Veliki ovog meseca najavio je i svoj prvi album pod nazivom ,,OG Poetika", dok Džipsijev prvenac pod nazivom ,,Zapisi iz podzemlja" možete slušati na svim streaming platformama.

Tekst: Rap Gorilla, Džipsii, Aleksandar Veliki

Muzika: Rap Gorilla, Džipsii

Beat: Rap Gorilla

Mix: Rap Gorilla

Master: Goran Toprek 

Produkcija by Rap Gorilla

Spot je radila ekipa u sastavu:

Režija: Rap Gorilla, izvršni producent Ivan Hercl, art direktor Mirko Maksimović, DOP/Color/Edit/Visual Effects Aleksandar Bračinac i mnogi drugi.

Pratite Džipsiija, mnogo toga dobrog je ispred njega i mi se tome radujemo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika