Produkcijski obogaćena verzija Malih stvari

Singl virtuelne grupe Nyoog u izvođenju Slavene Špalj

Pesma „Male stvari“ govori o malim životnim detaljima na koje često u modernom, užurbanom načinu života zaboravljamo, a upravo one predstavljaju ona mala zadovoljstva koja ulepšavaju život.

Pesma je u svojoj prvoj verziji objavljena pre više od godinu dana, i bila je prvi službeno objavljeni i promovisani singl virtualnog benda Nyoog. Pesmu je otpevala Slavena Špalj, a sada dolazi u novoj, produkcijski obogaćenoj verziji. Tekst, muziku, produkciju i prateće vokale potpisuje Milan Andraković.

Virtualni bend Nyoog postoji od ljeta 2021. godine, a osnovni stvaralački koncept je da nije vezan uz određeni žanr glazbe, autore, producente ili izvođače.

Prvi singl „Da li znaš“ svijetlo dana ugledao je u avgustu 2021. Autor većine pesama je Milan Andraković, u čijem kućnom studiju se pesme i snimaju, dok su najzapaženije vokalne uloge do sada „odigrale“ Karmen Matković Melki i Daria Dubajić. Karmen je inače poznata kao prateći vokal brojnih TV emisija i bendova (Zvijezde pjevaju, Sunčana strana Prisavlja, Pavel,…) dok je Daria za sada manje poznata u javnosti,ali svojim glasom jednako očarava.

Filozofija ovog virtualnog benda je kreiranje moderne, kvalitetne urbane muzike, u čemu učestvuju i drugi muzičari, prvenstveno u kreiranju remiksa, u čemu su za sada značajnu ulogu odigrali Vjeran Solenički (2 BE Production) i Denis Goldin, a pesme u raznim verzijama postaju sve popularnije na radio stanicama i raznim streaming servisima u Hrvatskoj i regiji. (izvor: Promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika