Nyoog su objavili Zvijezde - Album Edit i Zvijezde - Deep Pub Edit

Dve verzije iste, odlične pesme

Pesma „Zvijezde“ govori o pronalaženju istinskih životnih vrednosti kojih često nismo svesni zbog zaokupljenosti nebitnim detaljima.

Pesma je u svojoj prvoj, neslužbenoj verziji objavljena prošle godine, a sada dolazi u produkcijski obogaćenim verzijama: pop/rock Album Edit, te elektroorkestralnoj Deep Pub Edit verziji. Otpjevala ju je Daria Dubajić, a tekst, muziku i produkciju potpisuje Milan Andraković.

Poslušajte kako zvuči Deep Pub Edit ove pesme

 

 

 Virtualni bend Nyoog (kao što rekosmo, čita se Njug) postoji od leta 2021. godine, a osnovni stvaralački koncept je da nije vezan uz određeni žanr muzike, autore, producente ili izvođače. Prvi singl „Da li znaš“ svetlo dana ugledao je u avgustu 2021. Autor većine pesama je Milan Andraković, u čijem kućnom studiju se pesme i snimaju, dok su najzapaženije vokalne uloge do sada „odigrale“ Karmen Matković Melki i Daria Dubajić.

 Karmen je inače poznata kao prateći vokal brojnih TV emisija i bendova (Zvijezde pjevaju, Sunčana strana Prisavlja, Pavel,…), dok je Daria za sada manje poznata u javnosti, ali svojim glasom jednako očarava.

Filozofija ovog virtualnog benda je kreiranje moderne, kvalitetne urbane muzike, u čemu sudeluju i drugi muzičari, prvenstveno u kreiranju remiksa, u čemu su za sada značajnu ulogu odigrali Vjeran Solenički (2 BE Production) i Denis Goldin, a pesme u raznim verzijama postaju sve popularnije na radio stanicama i raznim streaming servisima u Hrvatskoj i regiji. 

Evo i Album Edit verzije, pa uporedite, koja vam više prija. I slušajte Nyoog, odlični su!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika