Marko Mandić đuska u spotu za novu numeru Nedodirljivi

Predstavljanje dugoočekivanog EP iz-danja Komerzz!

Marko Mandić je tokom leta objavio najavni singl "Leto stiže" na kome je gostovao reper kene beri, a sada objavljuje dugoočekivani EP Komerzz zajedno sa spotom za pesmu "Nedodirljivi". Pored ove dve numere, na novom izdanju možete poslušati pesme "Ovu noć", "Mana", kao i "Koale" na kojoj je gost još jedan sjajni reper - Kendi!

 

“Da li je ovaj EP komerzz ili se samo tako zove? Mislim da jeste. Da li je ovaj EP alternativa za komerzz? Mislim da jeste. To su pitanja i odgovori koji mi se motaju po glavi kad treba da objasnim nekome gde bih žanrovski smestio svoju muziku. I gde je to onda :))? Moj dragi producent Novak Ašković i ja smo ostavili srce na terenu na ovom EP-ju i nadamo se da će publika to prepoznati. Radili smo ono što najviše volimo i proveli se mnogo dobro. Pored solo pesama tu su dva spektakularna gosta, kene beri sa kojim je pesma koja najavljuje ep izasla jos pre leta i sada Kendi. Dugo očekivanja saradnja Kendija i mene se konačno desila ovde, na pesmi Koale. Uradili smo jedan spot za pesmu Nedodirljivi koji potpisuju Maša Đorđevic i Aleksandar Anđelković. U ovom spotu sam otvario davnu želju da đuskam ful koreografiju sa plesačima. Potpuno sam izašao iz zone komfora, što mi je i bila ideja, probio svoje granice i zavoleo ples. Hvala koreografu Bojani Tasov što je uspela da izvuče to iz mene. – izjavio je Marko Mandić.

 

EP se može pronaći na svim streaming platformama, a spot za pesmu Koale sa Kendijem na Markovom YouTube kanalu.

Spot su radili domaći videografi Maša Đorđević i Aleksandar Anđelković, dok je ceo EP Marko uradio zajedno sa Novakom Aškovićem koji potpisuje produkciju. (izvor: Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika