Marko Mandić feat Meta sa singlom ,,Zamalo“ u nominaciji za najbolji R&B video

Marko Mandić je prošle godine objavio novi video singl „Zamalo“ na kom je sarađivao sa beogradskim producentom Predragom Ristićem Metom.

,,Prvo šta me vezuje, i šta ovu pesmu čini posebnom za mene je to što je ovo saradnja sa prijateljem. U pitanju je Predrag Ristić aka Meta. Dali smo ovom singlu sve šta smo imali, bez ikakvih kompromisa. Prirodnom i zdravom pričom smo došli do nečega na šta smo jako ponosni i jedva čekamo da ljudi čuju sta smo to spremili. Za spot su od početka zaduženi mladi talentovani momci Veljko Lalović i Stefan Rokvić koji su zajedno sa svojom ekipom ekranizovali našu pesmu baš onako kako smo svi želeli'', navodi Marko Mandić.

Meta je takođe prokomentarisao novonastalu saradnju: ,,Zamalo je možda savršena kombinacija mog i Markovog senzibiliteta, ukusa, estetike, koja je ujedno nastala potpuno spontano, bezkompromisno, i bez ikakvog višeg cilja od toga da samo napravimo nešto što je nama gotivno. Možda bas tako treba raditi i svaku pesmu, ne znam, ali ova je svakako kulminacija tog sirovog. Pored toga što smo saradnici, Marko i ja smo takodje i bliski prijatelji, i osim što svakodnevno razmenjujemo jedno drugom demoe novih pesama uz propratni feedback, takođe pomažemo jedno drugom u problemima u stvarnom životu, i verovatno  nas je to i najviše zbližilo. Zamalo je himna svih tih veza koje su 'zamalo' uspele; koje su 'zamalo' postale nešto više, ili koje su nas 'zamalo' zaključale u nešto toksično u čemu ne želimo da budemo ni ja ni ona''.

Inače, Marko Mandić je jedan od predloženih kandidata za prestižnu MVA2K21 nagradu u kategoriji R&B.

Za ovaj video ili za nekog drugog ko je po vašem ukusu možete glasati ovde

https://mva2021.muzzik.tv/srp/riamp-b/

Pogledajte koje su kategorije još otvorene jer ćemo ih sukcesivno objavljivati  tokom sledećih nedelja https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika