Sećate li se Tamare (Lilliewah) od prošle godine?

Singl ,,Liker“ autorke Lilliewah u nominaciji za R&B

Lilliewah (Tamara Milanović) je široj domaćoj publici poznata iz finala muzičkih takmičenja „Ja imam talenat”, i  “X faktor”. Nakon ovog neverovatnog iskustva, bila joj je potrebna pauza kako bi se pronašla i shvatila kojim će putem krenuti. Preselila se u Dohu, Katar gde je radila u agenciji za talente, kasnije na raznim projektima i događajima kao organizator, te se i oprobala i u svetu modeliga. Pred sam povratak u Srbiju upoznaje nemačkog kompozitora, Marsela Sprunkela što će uskoro prerasti u njihovu saradnju i učestvuje 2019. na Beoviziji sa pesmom „Reči nisu dovoljne“. Konačno, tokom leta iste godine, Tamara potpisuje ugovor za “Honey Money Gang” i tako otpočinje svoju muzičku karijeru u Srbiji.

Zvanično karijera započinje prvim samostalnim singlom „Indigo“ (feat. Struka), sledi „Imala“  pesma koju je producirao Meta i „Zbog tebe“. Najnovija pesma „Liker“ je nastala pre više od godinu dana. Doživela je nekoliko transformacija da bi producent Predrag Ristić Meta, na kraju, predložio Tamari Milanović – lilliewah da je otpeva. Pesma je prvo napisana u muškom narativu, mnogo pre nego što je objavljena.

Od prvog trenutka sam pesmu doživela kao apsolutno svoju. U glavi sam odmah mogla da zamislim kadrove spota koje smo kasnije fantastično ekranizovali. Beat i melodija bude emociju koje, do tada, kao da nisam bila svesna“, izjavila je lilliewah povodom objave singla.

Pesma govori o slatkoj osveti i požudi prekrivenoj velovima noći. Gibajuću trep, elektro, pop pesmu prati vrlo atraktivan spot ispunjen prelepim kadrovima grada. Spot je radila The Code Production ekipa, režija Fljorim Bejić, kamera i fotografije Renne Miskolci. Upravo zbog svega navedenog, čast nam je da vam ukažemo da je singl „Liker“ u nominaciji za najbolji R&B video MVA2K1.

Za ovaj video ili za nekog drugog ko je po vašem ukusu možete glasati ovde

https://mva2021.muzzik.tv/srp/riamp-b/

Pogledajte koje su kategorije još otvorene jer ćemo ih sukcesivno objavljivati  tokom sledećih nedelja https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika