Oktrovenje japanskog podzemlja! Projekat DEATHNYANN sa novim singlom ,,Tarantula”.

Singl koji priziva slom muzičke binarnosti!

Iznenađujuće je kako na mesečnom nivou od Japana dobijamo toliko dobre spotove. Ovom prilikom vam predstavljamo sveže degustirani projekat DEATHYANN za čije presto stoji dotična Hoshikuma Minami već poznata iz japanske idol grupe WAGAMAMARAKIA.  

U pitanju je jako neobičan projekat, barem za naše zapadnjačke uši. Žanrovsko potvrđivanje njihovog muziciranja bi se odnosilo na neku mešavinu glitch corea, popa i metala. Mada, tu svakako ima svega i svačega. Ono što iznenađuje pa tek je vizuelno umeće ovih autora. Ritmično spajanje slike i zvuka ne postoji. Naglasak na totalnoj atonalnosti jeste ono na šta nismo navikli, ali ponovo, postoji nivo prijatnog iznenađenja odbacivanja okoštalih formi konvencionalne muzike na koju ova grupa insistira. Predstavljamo vam singl „Tarantula“ 

Kao što smo i ranije napomenuli, iznenađujuće je koliko dobar broj spotova niče iz Japana. A ono što je najviše iznenađujuće je činjenica da je ovaj spot izbačen sa engleskim podnapisom. Ljubitelji japanske ekstreme se jasno mogu složiti da je ovo retkost. Ali eto... Možda žele da ih čujemo. Podzemlje Japana priziva!

Muziku i tekst potpisuju članovi grupe, dok je za režiju zaslužan multimedijalni umetnik Takasuke Kato.

Singl i video spot ovog benda možete ispratiti i na našim TV i radio kanalima.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika